back to Homepage

Restaurant

Restaurant

Restaurant L’Amorosa – imbinarea perfecta intre stil si gust

Restaurant L’Amorosa va asteapta cu un meniu complet si o selectie impresionanta de vinuri in locatia din Strada Ion Ionescu de la Brad, nr 1/C, de Luni si pana Duminica. Desi preparatele noastre acopera varietati internationale, ne madrim in mod deosebit cu preparate ale bucatariei italiene si bineinteles, delicioasele sortimente de pizza tipic italienesti.

Restaurant L’Amorosa va propune o locatie care imbina sentimentul de intimitate cu atmosfera placuta a unui local spatios, pozitionat la doar cateva minute distanta de importante centre de shopping si insistutii din oras.

Cu o capacitate de 70 de persoane, Restaurant L’Amorosa poate deveni locatia ideala pentru o intalnire cu prietenii la o pizza aburinda, dar in acelasi timp ofera cadrul potrivit unor intalniri de afaceri sau chiar unor evenimente corporate. Datorita asezarii, aproape de centrul orasului, si locatiei spatioasa, L’Amorosa BallRoom gazduieste evenimente mici si medii, precum botezuri, party-uri de companii, aniversari, reuniuni private, evenimente mondene, banchete sau cocktail-uri.

La Restaurant L’Amorosa te vei simti tratat cu respect!

sala-evenimente

Ballroom - Sala de evenimente L'Amorosa

Sala de evenimente a restaurantului L’Amorosa are o capacitate de 70 de locuri si poate fi inchiriata pentru diverse evenimente. Locatia spatioasa permite aranjarea salii atat pentru evenimente business, cat si pentru evenimente de natura personala, precum botezuri sau aniversari.

Bucatarii restaurantului L’Amorosa va vor incanta atat cu bucate italienesti sau cu specific international.

Organizare botezuri

Purtand o mare incarcatura emotionala, botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei familii. Restaurant L’Amorosa va pune la dispozitie o sala spatioasa, cu modalitati de aranjare flexibile, pentru ca evenimentul Dumneavoastra sa fie exact asa cum vi l-ati imaginat.

Restaurantul este pozitionat in aceeasi cladire cu Hotel Adriatico, ceea ce va ofera posibilitatea sa gazduiti persoanele care vin din alte localitati in conditii excelente si la costuri accesibile.

Organizare aniversari

Petrece clipe de neuitat alaturi de familie si de prieteni intr-o locatie moderna si spatioasa. Bucura-te de diversitatea bucatelor pe care le pot prepara bucatarii nostrii si alege sa iti organizezi aniversarea la Restaurant L’Amorosa.

Back to Homepage

go back to the top